Välkommen till Racepart Sweden!!
Vi tillhandahåller Race kläder, Hjälmar, Svetsar,  Handskar, Skor, Kolfiber,mm
Vid större köp var vänlig kontakta oss för offert!             

Vi levererar alltid Din order så snabbt som möjligt, normalt inom 2-5 vardagar. Om en vara är tillfälligt slut kan det bli några dagar ytterligare och i vissa fall t.om veckor, detta meddelas isåfall. Vid beställning av flera varor varav en eller flera varor är tillfälligt slut kan vi välja att dela upp leveransen, när varan återigen finns på lager skickar vi den till Dig så fort som möjligt utan någon extra kostnad.

Du kan maila, eller ringa oss och fråga hur långt beställningen har kommit. Uppge namn, adress, e-postadress samt beställd produkt/produkter.

Har Du fyllt i Din e-postadress korrekt vid beställningen får Du automatiskt en orderbekräftelse tillbaka som visar att Din order har kommit fram.
SveaWebPay Faktura kostar 49:-
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Racepart Sweden överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

SveaWebPay Delbetala

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Racepart Sweden. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.Genom att du registrerar dig på racepart.nu eller använder tjänsterna eller webbplatsen, medger du samtidigt att vi behandlar din personliga information i enlighet med de regler och villkor som framgår av denna Privacy Policy) (genom att du tillhandahåller din personliga information medger du samtidigt att denna personliga information behandlas i enlighet med de regler och villkor som framgår av Privacy Policyn)